menu
Reviews
Liesbet S.
24/05/2022
Gisteren een heerlijke behandeling met lichaamskaarsen gehad zeer tevreden , en toch ook goed resultaat , een aanrader! Bedankt Marissa voor de rust die je me geeft een toffe madam met mooie gaves!
Antwoord van de handelaar:

Fijn te horen!!

Dankjewel! x

Eva B.
02/06/2021
Vandaag 2/6/2021 eerste gesprek + ster-therapie behandeling gehad. In één woord gezegd "super". Heel goed gesprek gehad, voelde me direct op mijn gemak bij haar alsof ik haar al jaren kende. De behandeling was heerlijk en heeft me ook echt kunnen ontspannen. Er wordt ook zeker niet op een minuut gekeken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.
Antwoord van de handelaar:

Fijn te horen Eva!!! x

Sonja C.
16/05/2021
Woensdag 12/5/21 eerste stertherapie gehad. De ontvangst was toppie en het zen-gevoel erna geweldig. Echt een aanrader voor iedereen. lieve groetjes Sonja
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Sonja! x

Wendy R.
14/05/2021
Na 2x de engelen healing, vandaag gekozen voor de raindropmassage. Wat ZAAAAAAAALIG was dit! Zo ontspannen en zengevoel! 🥰
Josette N.
14/05/2021
Goedemorgen, mijn eerste gesprek en behandeling achter de rug. Inderdaad een hele vriendelijk ontvangst zoals al geschreven is. Ik heb de Ster-therapie van 45min gekregen, maar liep langer uit. Bedankt voor het fijne gesprek en behandeling. Ik ben nu in blijde afwachting, maar voel al een heel verschil qua pijn.
Antwoord van de handelaar:

Fijn te horen Josette! :-)

Wendy R.
05/05/2021
Een aanrader voor iedereen! Ik heb de engelen healing massage gehad en sta nu zo sterk en anders in het leven. Ik ben een tevreden mens. De aanpak is ook echt persoonlijk en je voelt je direct op je gemak.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel! Ben ook écht blij voor je!! Alles komt goed! ;-)

xx

Laura B.
05/05/2021
Ik ben bij Marissa terecht gekomen via een vriendin. Ik ga bij Marissa voor de Ster-Therapie. Bij elk bezoek ontvangt ze mij hartelijk! De therapie start ik altijd met een babbel, want bij Marissa kan ik altijd mijn hart luchten! Daarna start de therapie in stilte en alle rust. 1 uur lang lig ik daar, alsof ik in andere oorden ben. GE-NIE-TEN!! Tijdens de massage gebruikt ze heerlijke oliën die tot diep in mijn ziel werken en eveneens heel aangenaam ruiken. Ze geeft me tijdens de behandeling heel veel energie, ik voel me altijd als herboren. Heb jij last van stress, angsten of andere kwaaltjes? Dan is dit zeker een aanrader! Bedankt om mij zo te helpen! Ik kijk telkens uit naar onze afspraak! Groetjes L.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel!!!! Fijn te horen dat je ervan geniet!!! Het is immers wel een behandeling, maar mét genieten! xx

Wendy G.
12/03/2021
Ik heb enorm genoten van de Raindrop massage bij Marissa. Door de verschillende geuren van de oliën die ze gebruikt is het al een sensatie voor te ruiken en daarbovenop voel je de oliën ook echt inwerken op het lichaam. Vooral de massage van de rug was voor mij een zaligheid, de olie heeft ook nog lang nagewerkt en je voelt je ook echt energie-rijker en opgeladen! Een aanrader!
DANIQUE V.
18/10/2020
Een echte aanrader
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat