menu

MASSAGE & HEALING DIORA TE BREE

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

Bij de praktijk Diora te Bree, ontvangt de hartelijke en sympathieke Marissa haar klanten voor massages, anti-stress ster-therapie en engelenhealing. In een gezellig en huiselijk kader komen de rust en positieve energie je tegemoet. De spirituele Marissa onderscheidt zich door op maat van de klant te werken, wat die nodig heeft op dat moment. Laat je onderdompelen in de wereld van mystieke engelen, etherische oliën en spiritualiteit bij Diora.

Al jaren is Marissa gepassioneerd door het spirituele en alles wat ermee te maken heeft. De naam Diora verwijst dan ook naar haar zielennaam die ze kreeg tijdens de engeleninwijding. De engelen en vleugels komen overal terug in haar behandelingen en in de warme praktijk. “Het spirituele heeft mij altijd geïnspireerd en aangetrokken, zelfs al als kind. Jaren geleden volgde ik dan ook een cursus kaartleggen, maar ik heb er toen nooit iets mee gedaan. In 2017 heb ik mij daar opnieuw in verdiept en daarna volgde ik nog de engeleninwijding en massages. Hiervoor heb ik ruim 20 jaar pedicures gedaan, maar omwille van een nekhernia moest ik stoppen. Toch hebben de voeten mij nooit losgelaten, en volgde ik ook de cursus ster-therapie.”

STER-THERAPIE STAAT VOOR STIMULEREN, TOEVOEGEN, ENERGIE EN REGULEREN

“Ster-therapie staat voor Stimuleren, Toevoegen, Energie en Reguleren. Het is een energetische behandeling waarbij ik de voeten ga vastnemen, aanraken en energie doorgeven. In plaats van door te masseren, worden op deze manier energieblokkades opgeheven. Het voelt heel aangenaam en zacht aan, en er wordt gewerkt op de drukpunten en energiestroming doorheen het hele lichaam via de voeten. De klanten vinden het een zalige behandeling en niet te vergelijken met een voetzonemassage. Ze verlangen ook iedere keer om terug te komen, want ze voelen dat het iets doet met hen en effectief werkt. Het is goed voor tal van klachten bij stress, verkoudheid, hoofdpijn, spierpijn, burn-out,... Het geeft een algemene totale ontspanning en meer energie nadien.”

“Bij een engelen healing breng ik de energiestroming terug op gang en in balans. Als de energie niet vrij kan stromen, kun je minder goed in je vel zitten en zelfs fysieke klachten ondervinden. Een healing werkt op zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak. Het kan helpen bij onverwerkte emoties of gebeurtenissen, depressie, terugkerende pijn en stress-gerelateerde klachten. Bij een healing werk ik op de chakra’s of energiewielen in ons lichaam. Iedere chakra staat voor een bepaalde energie of blokkade en een healing helpt om deze terug goed te laten draaien. Ik vraag altijd hulp aan mijn engelen als ik een behandeling geef. Ik leg mijn handen dan wel op het lichaam, maar die energie komt van boven en vloeit zo door. Bij een healing leg ik ook chakra-stenen op het lichaam.”

RELAXERENDE EN ENERGETISCHE MASSAGES

Bij Diora kan je terecht voor meerdere relaxerende en energetische massages, zoals Chakra, hotstone, kruidenstempel en raindrop massage met essentiële oliën. “In eerste instantie is er een kort gesprekje met de klant om op te vangen of die persoon ergens mee zit. Daarna leg ik ook uit wat ik ga doen en wat ze mogen verwachten. Ik wil dat ze op hun gemak zijn voor we aan de behandeling beginnen. De juiste sfeer bepaal ik ook via een diffuser met etherische olie, een rustig muziekje en kaarsjes. Vanaf het moment dat de klant op de tafel ligt, praat ik niet meer en ga ik invoelen op het lichaam. Op deze manier kan ik doorkrijgen waar er een blokkade zit en daar dan op inwerken. Als ze het nog nooit ervaren hebben, is het belangrijk dat ze weten wat ze mogen verwachten. Er kan ook van alles los komen, zoals emoties, op het moment zelf maar ook nog dagen nadien.”

“Iedere massage heeft een specifiek doel, maar zal het lichaam in een diepe ontspanning brengen en de energie terug laten stromen. De reacties van de klanten zijn heel positief en ze vinden het erg fijn om die diepe ontspanning te ervaren. Na de behandeling mogen ze nog een aantal minuutjes bij komen. Zelf kom ik hier ook helemaal tot rust en ben gelukkig als ik mensen kan helpen. Ik vind rust in mijn praktijk en ga mee in die ontspanning en reis die ze maken.”

Online een afspraak maken
bij Diora?
Messenger logo
Chat