Diora » Etherische oliën

Etherische oliën

In mijn praktijk werk ik met etherische oliën. Etherische oliën, ook wel essentiële olie genoemd, is een uniek geschenk uit de natuur.

De Young Living essentiële oliën zijn  therapeutische oliën gewonnen uit zuivere,hoogwaardige kwaliteitsplanten.

Vrij van chemicaliën, pesticiden en zware metalen. Parfumoliën daarentegen worden chemisch samengesteld en zijn  bedoeld om een geur na te bootsen. Parfumolie is goedkoper, maar is ook minder sterk.
De meeste oliën in de handel zijn sterk verdund (1/10) en verliezen daardoor hun therapeutische werking.

Door regelmatig essentiële oliën te gebruiken  ondersteunen wij ons immuunstelsel en behouden wij een optimale gezondheid.

Deze gebruik ik in mijn behandelingen...maar kan ook door iedereen thuis in gebruik worden genomen, om zelf verder te werken aan uw gezondheid.

De olietjes hebben stuk voor stuk ook een spirituele werking...Wens je meer info over een bepaalde olie, of wens je een olie te bestellen, mag je me altijd contacteren, of reeds een blik werpen op mijn website: 

Peppermint:

Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken is bij problemen rond de verwerking van voedsel en de luchtwegen, bv bij verkoudheid, koorts, pijnlijk hoofd, krampen in de buik, maagzuur, constipatie, stijfheid, lusteloosheid. Maar ook bv om je concentratie te verbeteren, je beter te kunnen focussen...

<---22/07/2020                     en                            7/10/2020--->

 

Dit is een voorbeeld van wat je ook kan verkrijgen met je nagels. Sommige mensen zijn vies van hun nagels, omdat ze afschilferen-afbrokkelen.... Weet dat je hier iets aan kan doen!

 

De foto's hier als voorbeeld zijn de voeten van mijn mama.....  Ik heb de data erbij gezet, dat jullie kunnen zien hoeveel tijd hier over is gegaan...je ziet ook dat het nog niet volledig uitgegegroeid is...zo iets heeft immers tijd nodig...

Maar weet dus dat dit dus kan met zuivere etherische oliën.

 

Wens je zelf iets aan je nagels te doen? Dit kan:  Je hebt de mogelijkheid om een flesje bij mij te bestellen:

Flesje kant en klaar (15ml) voor gebruik: 9€ (+ evt verzendingskosten: 8€ voor België - Voor Nederland bedraagt dit dan: 15,60€)

 

Maak je liever zelf je olie klaar voor je voeten te behandelen? Ook dit kan...Dan bestel je enkel de oliën die je hiervoor nodig hebt, (het druppelflesje ga je zelf voorzien) en je krijgt werkwijze dan via mail doorgestuurd. Prijs van olie set: 140,71€ incl verzending in België.  (Dit zijn dan 3 flesjes olie van telkens 15ml en een grote fles draagolie van 236ml. Verder krijg je de uitleg van iedere olie, waar je deze nog meer voor kan inzetten...iedere olie is immers heel groot inzetbaar....

Wens je hier meer over te weten, of wens je dit flesje of de set te bestellen, neem dan contact met me op: +32 (0)493/39 63 54

Premium Starter kit                    

De Premium Starter kit is de beste deal die je kunt krijgen. Deze set bevat 12 etherische oliën en de dewdrop diffuser. 

Het is een 100% natuurlijk alternatief voor jezelf, je familie en je huisdieren. Denk hierbij aan de lichamelijke ondersteuning van bv. de luchtwegen, bewegingsstelsel, spijsverteringsstelsel, de huid. En emotioneel  en mentaal voor bv. een goede nachtrust, focus, concentratie, verminderen van prikkels, energie en ontspanning. De premium starter kit is een hele goed basis om mee te starten.

Etherische oliën in de kit:
YOUNG LIVING SINGLES                                              YOUNG LIVING BLENDS
5 ml Lemon                                                                    5 ml Stress Away
5 ml Lavender                                                                5 ml PanAway
5 ml Peppermint                                                            5 ml Thieves
5 ml Copaiba                                                                  5 ml Purification
5 ml Frankincense                                                         5 ml RC
5 ml Orange                                                                   5 ml Digize


EXTRA:
2x 60 ml zakjes NINGXIA RED
1x AromaGlide Roller Fitment

De begeleiding verloopt via Diora.  Je krijgt dan ook toegang tot diverse Facebook groepen waar veel informatie staat over het gebruik van de etherische oliën, zodat je hier handig mee aan de slag kan gaan. 

*Door de aankoop van de kit ga je er mee akkoord dat je een gratis persoonlijk account ontvangt bij Young Living. De verzending van de kit wordt gedaan door Young Living. Deze starter kit is uitgesloten van evt. acties en kortingscodes.

 

Natuurlijk is dit maar een tipje van hetgene er in het gamma zit...dit is enkel om een idee te krijgen wat je met een olietje allemaal kan doen en bereiken zonder naar medicatie te moeten grijpen. (Opgelet, wij vervangen geen arts!)

Wens je meer info, of wens je een flesje te bestellen mag je me altijd contacteren!