Diora » Etherische oliën

Etherische oliën

In mijn praktijk werk ik met etherische oliën. Etherische oliën, ook wel essentiële olie genoemd, is een uniek geschenk uit de natuur.

De Young Living essentiële oliën zijn  therapeutische oliën gewonnen uit zuivere,hoogwaardige kwaliteitsplanten.

Vrij van chemicaliën, pesticiden en zware metalen. Parfumoliën daarentegen worden chemisch samengesteld en zijn  bedoeld om een geur na te bootsen. Parfumolie is goedkoper, maar is ook minder sterk.
De meeste oliën in de handel zijn sterk verdund (1/10) en verliezen daardoor hun therapeutische werking.

Door regelmatig essentiële oliën te gebruiken  ondersteunen wij ons immuunstelsel en behouden wij een optimale gezondheid.

Deze gebruik ik in mijn behandelingen...maar kan ook door iedereen thuis in gebruik worden genomen, om zelf verder te werken aan uw gezondheid.

De olietjes hebben stuk voor stuk ook een spirituele werking...Wens je meer info over een bepaalde olie, of wens je een olie te bestellen, mag je me altijd contacteren, of reeds een blik werpen op mijn website: 

DiGize

€ 51,90

DiGize

€ 51,90

De olie is een mix van enkelvoudige oliën die het spijsverteringstelsel ondersteunen. Het kan ook worden gebruikt als een voedingssupplement dat een waardevol hulpmiddel kan zijn voor allerlei spijsverteringproblemen en bij de ondersteuning van een gezonde spijsvertering. Ook is het gunstig bevonden in het verteren van giftig materiaal. Het is gebleken dat de olie, bij mens en dier parasieten verwijderd, wanneer de olie onder de voeten wordt aangebracht. Er is ook gerapporteerd dat deze mix helpt, om ongemak te verlichten van parasieten door massage en een kompres te gebruiken over de gehele maagstreek. Ik heb deze olie al meerdere malen voor verschillende buikproblemen gebruikt.  Ook neem ik de olie in, omdat ik nog weleens last heb van het eten waar zoveel mee gerommeld word, en mijn lichaam geeft gelijk aan of ik iets binnen heb gekregen wat niet “normaal” eten is. Sinds ik Di-Gize gebruik in een capsule heb ik daar geen last meer van. Gary Young vertelde tijdens een raindrop training event in Kroatië (2015), dat de olie Di- Gize heel goed werkt tegen metaal allergieën en straling.
Omdat wij iedere dag gebombardeerd worden door allerlei zware metalen en stralingen, heb ik besloten nadat ik dit hem hoorde zeggen, mijn dagelijkse capsule ook te vullen met een paar druppels Di-Gize.

 

Waar kan je DiGize voor inzetten:

- Als voedingssupplement                    - Maagontsteking

- Allerlei buikklachten                          - Maagkrampen

- Boeren                                                - Misselijk in de morgen

- Brandend maagzuur                           - Opgeblazen gevoel

- Buikpijn                                              - Misselijk gevoel

- behelpen met stoelgang                     - Parasieten

- Diarree                                               - Prikkelbare darmen

- Braken                                               - Ziek worden in de auto 

- Maag klachten                                    - last van de spijsvertering

- Voedselvergiftiging 

 

Wens je meer info, durf te vragen!

Lemon

€ 17,68

Lemon

€ 17,68

Citroen olie is wereld wijd gebruikt voor de huidverzorging, om de huid schoon te maken, vermindering van rimpels en ter bestrijding van acne. Romeinen gebruikten de citroenschil om insecten af te weren en kleding op te frissen.
Vandaag de dag word de olie erkend door zijn krachtige anti oxidatieve werking en voor zijn verfrissende geur.
Lemon bevat 68% d-limonene, een krachtige antioxidant meteen reinigende werking en is een ondersteuning van spijsverteringsproblemen. Het bevat stoffen die onderzocht zijn op hun functies voor het immuunsysteem.
Het is heerlijk verfrissend in water en kan gunstig voor de huid zijn. Regelmatig water drinken met deze olie, helpt de darmen om afvalstoffen te verwijderen, het bloed te zuiveren en de lever te ondersteunen bij de verwerking van onze afvalstoffen. Het kan ook helpen bij: brandend maagzuur, gasvorming en verstopping; puisten; zere keel; droge huid;
vlekken te verwijderen en nog veel meer!

Wens je info over een of ander product, of heb je een vraag over iets, om te weten of hier een olietje voor bestaat?
Durf te vragen!

Peppermint:

Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken is bij problemen rond de verwerking van voedsel en de luchtwegen, bv bij verkoudheid, koorts, pijnlijk hoofd, krampen in de buik, maagzuur, constipatie, stijfheid, lusteloosheid. Maar ook bv om je concentratie te verbeteren, je beter te kunnen focussen...

Het is een natuurlijke oplossing, gecreëerd om de stress in het dagelijkse leven dat erin sluipt, te bestrijden. Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen, meer aanleiding om hart en vaatziekten te krijgen en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren. Deze mix is speciaal geformuleerd voor het verlichten van de dagelijkse stress en spanningen. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie van limoen en vanille essentiële oliën bevat. Het bevat ook copaiba en lavendel dat de mentale starheid verminderd en het evenwicht herstelt.  Met krachtige plantaardigebestanddelen, zoals de cedrol gevonden in cederhout en de eugenol die van nature in vanille zit, kan Stress Away helpen voor ontspanning en het verminderen van incidentele stress. Al deze ingrediënten worden vakkundig vermengd met de exotische geur van Ocotea, de exclusieve olie uit Ecuador van Young Living. De oliën in deze mix zijn zeer uniek en samen vormen ze een aantrekkelijke geur voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik het voor elke vorm van zenuwen, ook bijv. voor vermoeidheid, irritatie of slapeloosheid.

 

Premium Starter kit                    

De Premium Starter kit is de beste deal die je kunt krijgen. Deze set bevat 12 etherische oliën en de dewdrop diffuser. 

Het is een 100% natuurlijk alternatief voor jezelf, je familie en je huisdieren. Denk hierbij aan de lichamelijke ondersteuning van bv. de luchtwegen, bewegingsstelsel, spijsverteringsstelsel, de huid. En emotioneel  en mentaal voor bv. een goede nachtrust, focus, concentratie, verminderen van prikkels, energie en ontspanning. De premium starter kit is een hele goed basis om mee te starten.

Etherische oliën in de kit:
YOUNG LIVING SINGLES                                              YOUNG LIVING BLENDS
5 ml Lemon                                                                    5 ml Stress Away
5 ml Lavender                                                                5 ml PanAway
5 ml Peppermint                                                            5 ml Thieves
5 ml Copaiba                                                                  5 ml Purification
5 ml Frankincense                                                         5 ml RC
5 ml Orange                                                                   5 ml Digize


EXTRA:
2x 60 ml zakjes NINGXIA RED
1x AromaGlide Roller Fitment

De begeleiding verloopt via Diora.  Je krijgt dan ook toegang tot diverse Facebook groepen waar veel informatie staat over het gebruik van de etherische oliën, zodat je hier handig mee aan de slag kan gaan. 

*Door de aankoop van de kit ga je er mee akkoord dat je een gratis persoonlijk account ontvangt bij Young Living. De verzending van de kit wordt gedaan door Young Living. Deze starter kit is uitgesloten van evt. acties en kortingscodes.

 

Natuurlijk is dit maar een tipje van hetgene er in het gamma zit...dit is enkel om een idee te krijgen wat je met een olietje allemaal kan doen en bereiken zonder naar medicatie te moeten grijpen. (Opgelet, wij vervangen geen arts!)

Wens je meer info, of wens je een flesje te bestellen mag je me altijd contacteren!